Voor alle leeftijden

Psychologische behandeling & Diagnostiek

Vergoedingen & Tarieven

Vergoedingen

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding, heb je een verwijzing nodig van de (huis)arts of van de gemeente waar je woont. Afhankelijk van de problematiek zal de gemeente of (huis)arts een verwijzing geven voor Basis GGZ of Specialistische GGZ. Lees meer over het aanmelden bij onze praktijk.


De meeste zorgverzekeraars en gemeenten vergoeden geheel of gedeeltelijk de behandeling bij een gezondheidspsycholoog of klinisch psycholoog.

 

 

Gecontracteerde zorgverzekeraars 2023:

- Zilveren Kruis Achmea (inclusief Interpolis, FBTO, De Friesland zorgverzekeraar, One Underwriting Health B.V., Avéro Achmea, ProLife, ZieZo)

- Caresq (inclusief Aevitea, EUCARE)

- Zorg en Zekerheid (inclusief AZVZ)

- Menzis (inclusief Anderzorg, Hema en VinkVink) *

 

Wanneer je verzekerd bent bij één van de bovengenoemde zorgverzekeraars zullen wij de rekening rechtstreeks declareren bij jouw zorgverzekering.

* Bijzondere voorwaarden. Indien vragen neem contact.Betalingsvoorwaarden

Wij sturen in de regel de rekening van het consult, behandeling of het diagnostisch traject rechtstreeks naar de zorgverzekeraar of naar de gemeente. Bij vergoeding door de zorgverzekeraar kan het zijn dat je een deel zelf moet betalen. Je ontvangt dan een rekening van de zorgverzekeraar. 

Bij therapie die niet onder de zorgverzekering valt ontvang je rechtstreeks een rekening van ons. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor de betaling van de nota binnen 2 weken. Bij verhindering

Het kan voor komen dat je een keer niet kunt komen. Zorg dan dat je de afspraak minimaal 2 werkdagen van te voren afzegt of wijzigt. 

We verzoeken je  een mail te zenden met reden van afmelding/wijziging naar contact@praktijkkramer.nl. Voor het maken van een nieuwe afspraak graag telefonisch contact opnemen met het secretariaat. 

Van afspraken die je later wijzigt of afzegt, brengen we de gemaakte kosten in rekening. Deze kosten kun je niet bij de zorgverzekeraar indienen.


·   Bij te laat afmelden van een Behandelafspraak : € 90,-
·   Bij te laat afmelden van een Intake of Diagnostisch Onderzoek : € 180,-

 


  

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn