Voor alle leeftijden

Psychologische behandeling & Diagnostiek

Aanmelden

Ook tijdens deze bijzondere en moeilijke tijd blijven wij zorg verlenen! 

U kunt zich gewoon aanmelden via contact@praktijkkramer.nl


Onze werkwijze

In onze praktijk zorgen we ervoor dat de behandeling goed van start kan gaan. Daarom besteden we veel tijd aan het voortraject.

  • Graag ontvangen wij een geldige verwijzing. Dit kan bijvoorbeeld via Zorgdomein.

  • Je ontvangt van ons vragenlijsten per post. 

  • Na ontvangst van de door jouw ingevulde vragenlijst, krijg je van ons digitale vragenlijsten via de e-mail. Dit wordt verstuurd vanuit Embloom.

  • Zodra je de digitale vragenlijst hebt ingevuld, mag contact opnemen met het secretariaat om de intake in te plannen. Wij plannen de afspraak dan vooruit. Houd hierbij rekening dat pas ná het invullen van de vragenlijst de wachttijd loopt.
  • Voorafgaand het intakegesprek maken wij een digitale pasfoto voor het cliëntdossier. 


Schriftelijke toestemming (onder de 16)

Ben je onder de 16 jaar en zijn je ouders gescheiden? Dan hebben wij schriftelijke toestemming van beide ouders nodig, wanneer je ouders gezamenlijke voogdij hebben. Als de voogdij bij slechts één van je ouders ligt, moet deze ouder de eenzijdige voogdij schriftelijk bevestigen.


Wachttijden

De wachttijd voor een intake gesprek is op dit moment: 4 tot 6 maanden voor volwassenen (voor meer informatie kun je even contact opnemen met het secretariaat) en voor kind en jeugd 2 tot 4 weken. (peildatum 09-09-2021)

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn