Voor alle leeftijden

Psychologische behandeling & Diagnostiek

Praktijk

We zijn een toegankelijke praktijk waar we goed kijken naar wat elke individuele cliënt nodig heeft. Dat betekent dat we verder kijken dan de standaardbehandeling en iedere cliënt een behandeling op maat bieden.  


Onze kijk op zorg

Als cliënt zetten we je aan het werk, zowel tijdens het voortraject als tijdens de behandeling. We vragen je verschillende vragenlijsten in te vullen. Daarmee laten we zien dat we je serieus nemen. Samen kijken we naar het gezonde stuk in jou. Dus naar wat al wel goed gaat in je leven en wat je wel kunt. Dat zetten we in de behandeling in om tot verandering en verbetering in je situatie te komen.


Doel

Het doel van de ondersteuning is dat jij steviger in het leven staat dan daarvoor. Dat doen we door eerst jouw doelen helder te krijgen en te onderzoeken wat jij onder herstel verstaat. Daarbij letten wij er goed op dat jij je gehoord en begrepen voelt. Wederzijds vertrouwen is daarbij belangrijk. Wij zijn betrouwbaar, omdat we doen wat we zeggen. En we hebben vertrouwen in jou als cliënt.

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen? Bekijk ons zorgaanbod.


Ons team

Onze praktijk bestaat sinds 2002 en is van een solopraktijk uitgegroeid tot een praktijk met een team van 12 psychologen en enkele ondersteunende medewerkers. Laagdrempeligheid staan bij ons nog steeds voorop.


Professioneel team

Wij stellen hoge eisen aan de opleiding en bijscholing van onze behandelaren. Onze praktijk heeft een officiële erkenning voor de opleiding tot gezondheidspsycholoog en klinisch psycholoog. Ook geven wij supervisie in het kader van deze opleidingen en bieden we intercollegiaal overleg en consultatie voor praktijkondersteuners, intern begeleiders en docenten.


Samenwerking

Onze praktijk werkt nauw samen met huisartsen en heeft regelmatig contact en overleg met kinderartsen, psychiaters, (kinder)fysiotherapeuten en medewerkers van Jeugdzorg.


 Lidmaatschap

Gekwalificeerd klinisch- en eerstelijnspsycholoog en kinder & jeugd psycholoog-specialist


BIG-registratienummers:

  • M.I. Kramer      Klinisch psycholoog       BIG: 69919139225
  • U. Thomas        Klinisch psycholoog       BIG: 49911187775Lid van beroepsverenigingen NIP en LVVP  en de VvAA.