Voor alle leeftijden

Psychologische behandeling & Diagnostiek

Huisregels en Financiën 

U en wij zijn samen verantwoordelijk voor een succesvolle behandeling, een open en eerlijk contact is daarvoor essentieel. Als iets u niet bevalt of u hebt ergens vragen over, zeg het ons zodat we samen kunnen zoeken naar de beste oplossing. 


Er is altijd een doorverwijzing van de gemeente of  huisarts nodig. Afhankelijk van de problematiek zal de gemeente/ huisarts op de verwijzing aangeven of u wordt doorverwezen voor Basis GGZ of Specialistische GGZ.   


Wij verzoeken u bij het eerste gesprek uw legitimatiebewijs en uw verzekeringspasje mee te nemen. 


Mochten wij niet in het bezit zijn van uw verzekeringsgegevens, of mochten wij geen contract met uw zorgverzekeraar hebben dan bent u zelf verantwoordelijk voor de betaling. Een legitimatiebewijs dient altijd meegenomen te worden, ook voor kinderen onder de 18 jaar.    


Wij facturen rechtstreeks naar de zorgverzekeraar of naar de gemeente. Indien dat wij geen contract hebben met uw zorgverzekeraar, of dat u zorg afneemt welke niet vergoed wordt vanuit de basisverzekering (zoals relatietherapie), dan ontvangt u van ons een nota. U bent verantwoordelijk voor betaling van uw nota binnen 2 weken


Wij hebben met de meeste zorgverzekeraars contracten afgesloten voor de Basis -GGZ en de Specialistische GGZ. Wij raden u alsnog aan om goed te informeren  bij uw zorgverzekeraar omtrent vergoeding van de zorg welke u bij onze praktijk afneemt / wilt afnemen.  
   

Wij hebben met de gemeenten in de regio Achterhoek en in de regio Arnhem contracten afgesloten voor de Jeugd-GGZ. Voor meer informatie omtrent welke gemeenten, kunt u contact opnemen met het secretariaat. 

Een afspraak dient minimaal twee werkdagen van tevoren afgezegd of gewijzigd te worden. Een intake of diagnostisch onderzoek gepland op de dinsdag dient vrijdag voorafgaand voor 12:00 uur geannuleerd of te worden verzet. 

Voor afspraken die later of niet worden afgezegd brengen wij de gemaakte kosten in rekening. (zie tarieven).

Bij kinderen tot 16 jaar van gescheiden ouders hebben wij een schriftelijke toestemming van beide ouders nodig indien er sprake is van gezamenlijke voogdij. Indien de voogdij bij slechts één van de ouders ligt, moet deze ouder dit schriftelijk bevestigen.      Lidmaatschap

BIG-registratienummer 69919139225 

NIP-geregistreerd 

NVA 

Stichting Kwaliteitsregister Jeugd 

LVE 1578