Voor alle leeftijden

Psychologische behandeling & Diagnostiek

Vacature (ervaren) Psychologisch medewerker HBO

Werken bij Praktijk Kramer


Praktijk Kramer is een kleinschalige en persoonlijke instelling voor mensen met psychische klachten. In onze praktijk bieden we met name specialistische zorg. Wij geven advies, begeleiding, diagnostisch onderzoek en behandeling. Daarnaast bieden wij ook opleidingsplekken tot GZ psycholoog aan (zowel Kind & Jeugd als volwassenen).


Ons team bestaat uit o.a. uit Klinisch-Psychologen, GZ-psychologen, GZ-psychologen in opleiding en basispsychologen. De functie van psychologisch medewerker HBO  is nieuw. De doelgroepen zijn Kinderen en Jeugdigen en Volwassenen met wat zwaardere problematiek. Casussen in onder andere  Angst- en Stemmingsproblemen, Aandachtstekort- en Gedragsproblemen, Depressie en Trauma, Dwang, Vermijding, Afhankelijkheid.


Functie


Wat ga je doen?
Als psychologisch medewerker verricht je psychodiagnostisch onderzoek, verwerkt en interpreteert de resultaten en stelt een rapportage op. Je evalueert de onderzoeksgegevens met de verantwoordelijke psycholoog/(ortho)pedagoog (met diagnostiekaantekening) en/of de regiebehandelaar. Daarnaast verricht je uiteenlopende werkzaamheden zoals psycho-educatie, geef je behandeling vanuit Cognitieve gedragstherapie (CGT) en eventueel Acceptance and Commitment Therapie (ACT), wanneer je daar ervaring mee hebt.


Aanbod


Wij bieden een leuke uitdagende baan in een gezellig team waar leren in een prettig werksfeer voorop staat. Het soort arbeidsovereenkomst en het aantal uren wordt bepaald in gezamenlijk overleg waarbij wij graag uitgaan van een groei en ontwikkeling voor jezelf en voor het team
Voor deze aanstelling hanteren wij een bruto maandsalaris dat wordt afgestemd op jouw opgedane relevante werkervaring en directe inzetbaarheid in onze praktijk. Hierbij valt te denken aan een inschaling vergelijkbaar met schaal 45-50 CAO GGZ. Wij zoeken bij voorkeur iemand voor een fulltime 36- urige werkweek.


Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden waarbij gekeken wordt naar het systeem van de cao GGZ.


Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.


De mogelijkheid om verschillende cursussen extern te volgen, denk hierbij aan een geaccrediteerde cursus CGT, ADOS, psychopathologie of ouderbegeleiding.


Functie eisen


Om in aanmerking te komen voor deze functie moet je voldoen aan het volgende :
Het liefst heb je ervaring met eigen caseloadbeheer en bezit je een SKJ-registratie of ben je op korte termijn registreerbaar. Als behandelaar beschik je over goede contactuele vaardigheden, zelfreflectie, flexibiliteit, weet je ad-hoc te schakelen in verschillende situaties en ben je stressbestendig. Je zoekt de samenwerking op met collega’s en je wil je graag verder ontwikkelen en verdiepen in deze functie. Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting toegepaste psychologie.


Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.


Spreekt deze vacature je aan en ben je benieuwd naar ons team ? Stuur dan jouw motivatie en Curriculum Vitae, kopie diploma's, certificaten en Logo-verklaring naar contact@praktijkkramer.nl ter attentie van mevrouw Laury Zwarts- van Winsen.

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn