Voor alle leeftijden

Psychologische behandeling & Diagnostiek

Coronavirus- het beleid van Praktijk Kramer


01-07-2021

Om de gezondheid van jou en onze behandelaren in acht te nemen en in verband met het Corona-virus beleid van uit de overheid, hebben wij binnen onze praktijk een aantal maatregelen getroffen.


We ontvangen je graag weer op de praktijk. Wel zijn er een aantal afspraken/diagnostiek die digitaal plaats kunnen vinden. Denk hierbij aan interviews, de intake en het adviesgesprek. Geef graag je voorkeur aan, dan kunnen wij gezamenlijk kijken wat in jouw situatie passend is. Werkwijze videoconsulten via Zoom

De behandelaar neemt op het afgesproken tijdstip telefonisch contact met je op. De behandelaar zal op dat moment de link voor het zoom gesprek via de mail versturen. (Heb je geen link ontvangen? Kijk even in je spam-folder.)


Wanneer je akkoord bent met het videoconsult zal de behandelaar je vragen om de Zoom app of programma te downloaden of installeren op je smartphone, tablet of laptop. 

Dit is een gratis app/programma en zorgt ervoor dat de verbinding veilig is.


 

 


Inloggen via link in e-mail op uw laptop:


  • Druk op de link in de e-mail die de behandelaar je heeft gemaild.
  • Het programma wordt (bij het eerste gebruik) automatisch gedownload, anders klik Download en  Run Zoom (of Join from browser)
  • Open het programma wat gedownload is (evt. folder downloads).
  • Volg de stappen in het installatie-venster. Wanneer de installatie klaar is, druk je nogmaals op de link die je gekregen hebt van de behandelaar. Je vult je naam in.
  • Wanneer je toestemming geeft voor het gebruik van de camera en microfoon (druk op (Join with video en Join with computer audio) ben je klaar voor het gesprekInloggen op de smartphone of tablet:


  • Druk op de link in de e-mail die de behandelaar je heeft gestuurd voor het gesprek.
  • Druk (bij het eerste gebruik) op de knop Download from Appstore en volg de stappen die volgen bij het installeren van de app Zoom Cloud Meetings
  • Open de app.
  • Druk op de link in de e-mail die de behandelaar je heeft gestuurd voor het gesprek.
  • Wanneer je toestemming geeft voor het gebruik van de camera en microfoon (druk op (Join with video en Join with computer audio) ben je klaar voor het gesprek.

           

Wij gaan er vanuit je hierbij voldoende te hebben geïnformeerd en door deze maatregelen te treffen de kwaliteit van zorg te kunnen blijven bieden die je van ons gewend bent.

 

Mocht je verdere vragen hebben, mail dan naar contact@praktijkkramer.nl.

Voor de komende tijd wensen wij u veiligheid en gezondheid. 

 

Namens de medewerkers van Praktijk Kramer   

  

Mare Kramer

Praktijkhouder en Klinisch Psycholoog Praktijk Kramer B.V.  


E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn