Voor alle leeftijden

Psychologische behandeling & Diagnostiek

Coronavirus- het beleid van Praktijk Kramer

Beschikbaarheid en bereikbaarheid
Wij zijn open en bereikbaar op werkdagen, tijdens kantooruren. Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09:00 uur tot 13:00 uur. Wel is het zo dat onze secretariaatsmedewerkers veel telefoontjes te verwerken krijgen waardoor de wachttijd oploopt.

 
Afspraken omzetten
Heb je (milde) gezondheidsklachten in relatie tot het Coronavirus dan vragen wij je om niet naar onze vestiging te komen. Jouw afspraak kan dan worden omgezet in een belcontact of beeldbelcontact (via ZOOM). Wij vinden het namelijk ook in deze tijd belangrijk dat jouw behandelcontacten doorgaan, of dat nu fysiek, telefonisch of via beeldbellen is. 

Je kunt dit aan ons doorgeven door een email te sturen naar: contact@praktijkkramer.nl.
Indien de afspraak via ZOOM plaatsvindt, ontvang je van jouw behandelaar een mail met daarin een link voor deze afspraak. Deze mail ontvang je enkele minuten voor je afspraak.


Afspraken afzeggen
Heb je ernstige gezondheidsklachten of ben je te ziek om te (beeld)bellen met jouw behandelaar, dan verzoeken wij je om zo snel mogelijk jouw afspraak af te zeggen. Dit doe je bij voorkeur door een mail te sturen naar: contact@praktijkkramer.nl.
Houdt hiermee rekening met afspraken omtrent annuleren of verschuiven van een afspraak. Zie https://www.praktijkkramer.nl/aanmelden/annuleren/.

Behandelaar met gezondheidsklachten
Ook onze medewerkers kunnen ziek worden of gezondheidsklachten vertonen. In dat geval zullen wij actief met je contact zoeken om de eerstvolgende behandelafspraak af te zeggen of om te zetten naar een (beeld)belcontact.


Maatregelen en adviezen
De belangrijkste maatregelen die mensen kunnen nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel en gericht op persoonlijke hygiëne. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen. Onze medewerkers houden zich hier strikt aan. 

Deze maatregelen zijn:
• Geen handen schudden
• Regelmatig handen wassen, tenminste 20 seconden met water en zeep
• Hoesten en niezen in de binnenkant van uw ellenboog
• Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze meteen na gebruik in de prullenbak
• In het geval van (milde) gezondheidsklachten verzoeken wij je een zelftest te doen alvorens je naar de praktijk komt.


Indien je wel naar de vestiging komt (zonder zelftest) en het vermoeden is dat jij (milde) gezondheidsklachten hebt, dan kan, omwille van ieders gezondheid, de behandelaar besluiten om de behandelsessie per direct te beëindigen.Werkwijze videoconsulten via Zoom

De behandelaar neemt op het afgesproken tijdstip telefonisch contact met je op. De behandelaar zal op dat moment de link voor het zoom gesprek via de mail versturen. (Heb je geen link ontvangen? Kijk even in je spam-folder.)


Wanneer je akkoord bent met het videoconsult zal de behandelaar je vragen om de Zoom app of programma te downloaden of installeren op je smartphone, tablet of laptop. 

Dit is een gratis app/programma en zorgt ervoor dat de verbinding veilig is.


 

 


Inloggen via link in e-mail op uw laptop:


  • Druk op de link in de e-mail die de behandelaar je heeft gemaild.
  • Het programma wordt (bij het eerste gebruik) automatisch gedownload, anders klik Download en Run Zoom (of Join from browser)
  • Open het programma wat gedownload is (evt. folder downloads).
  • Volg de stappen in het installatie-venster. Wanneer de installatie klaar is, druk je nogmaals op de link die je gekregen hebt van de behandelaar. Je vult je naam in.
  • Wanneer je toestemming geeft voor het gebruik van de camera en microfoon (druk op Join with video en Join with computer audio) ben je klaar voor het gesprekInloggen op de smartphone of tablet:


  • Druk op de link in de e-mail die de behandelaar je heeft gestuurd voor het gesprek.
  • Druk (bij het eerste gebruik) op de knop Download from Appstore en volg de stappen die volgen bij het installeren van de app Zoom Cloud Meetings
  • Open de app.
  • Druk op de link in de e-mail die de behandelaar je heeft gestuurd voor het gesprek.
  • Wanneer je toestemming geeft voor het gebruik van de camera en microfoon (druk op (Join with video en Join with computer audio) ben je klaar voor het gesprek.

           

Wij gaan er vanuit je hierbij voldoende te hebben geïnformeerd en door deze maatregelen te treffen de kwaliteit van zorg te kunnen blijven bieden die je van ons gewend bent.

 


E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn