Voor alle leeftijden

Psychologische behandeling & Diagnostiek

Vacature Basispsycholoog

Werken bij Praktijk Kramer


Praktijk Kramer is een kleinschalige en persoonlijke instelling voor mensen met psychische klachten. In onze praktijk bieden we met name specialistische zorg. Wij geven advies, begeleiding, diagnostisch onderzoek en behandeling. Daarnaast beiden wij ook opleidingsplekken tot GZ psycholoog aan (zowel Kind & Jeugd als Volwassenen).


Ons team bestaat uit o.a. uit Klinisch-Psychologen, GZ-psychologen, GZ-psychologen in opleiding en basispsychologen. De doelgroepen zijn Kinderen en Jeugdigen en Volwassenen met wat zwaardere problematiek, zoals Angst- en Stemmingsproblemen, Aandachtstekort- en Gedragsproblemen, Depressie en Trauma, Dwang, Vermijding, Afhankelijkheid.


Functie
Wij zijn op zoek naar een basispsycholoog.


Jouw werkzaamheden zijn gericht op het diagnosticeren en behandelen van cliënten onder verantwoordelijkheid van een regiebehandelaar. Je verricht intakegesprekken, diagnostische onderzoeken, indicatiestellingen en voert de behandeling uit conform het behandelplan met afstemming periodiek in het multidisciplinaire team.


Aanbod
Wij bieden een leuke uitdagende baan in een gezellig team waar leren in een prettig werksfeer voorop staat. De arbeidsovereenkomst en het aantal uren wordt bepaald in gezamenlijk overleg waarbij wij graag uitgaan van een groei en ontwikkeling voor jezelf en voor het team.
Voor deze aanstelling hanteren wij een bruto maandsalaris dat wordt afgestemd op jouw opgedane relevante werkervaring en directe inzetbaarheid in onze praktijk. Hierbij valt te denken aan een inschaling vergelijkbaar met schaal 59-60 CAO GGZ. Wij zoeken bij voorkeur iemand voor een fulltime 36- uur werkweek.


Functie eisen


Om in aanmerking te komen voor deze functie moet je voldoen aan het volgende :


• Universitair masterdiploma en in het bezit van een LOGO-verklaring.
• Ervaring of affiniteit met de doelgroep kind & jeugd en/of volwassenen (Ervaring met beide doelgroepen is een pré. Bereidheid tot kennismaking met de verschillende doelgroepen is een must)
• Ervaring in of affiniteit met psychodiagnostiek en (cognitief-gedragstherapeutische) behandelingen.
• Een bijdrage willen leveren aan de verdere professionalisering van de diagnostiek en behandeling binnen onze praktijk.


Spreekt deze vacature je aan en ben je benieuwd naar ons team ? Stuur dan jouw motivatie en Curriculum Vitae, kopie diploma's, certificaten en Logo-verklaring naar contact@praktijkkramer.nl ter attentie van mevrouw Laury Zwarts - van Winsen.

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn